Publicitat
Publicitat

Els homes i els déus

Els psicoanalistes del Centre d’Estudis Freudians de Girona ofereixen aquest dijous una xerrada sobre religió i espiritualitat

Des dels principis dels temps, l’ésser humà ha intentat esbrinar el perquè de la seva vida i s’ha preguntat sobre l’existència d’un ser superior. Hi ha un Déu? La religió és una creació humana? Si així fos, per què l’ésser humà crea les religions? Què poden aportar les religions i les diverses formes d’espiritualitat al subjecte humà del segle XXI? Aquestes i altres qüestions seran tractades en una xerrada que, aquest dijous a les 20 hores, a la sala la Planeta de Girona, prendrà la forma de diàleg entre els psicoanalistes del Centre d’Estudis Freudians de Girona, Josep Miquel Pueyo i Lluís Ribera.

El Centre d’Estudis Freudians de Girona té per objectiu la difusió de la psicoanàlisi, l’exercici de la seva pràctica clínica així com la formació del psicoanalistes. Compta amb més de tres anys d’història, durant els quals ha organitzat nombroses xerrades i conferències. Aquestes activitats vénen impulsades per l’interès del centre en les diferents disciplines que conformen el marc general de la cultura i amb l’ànim de contribuir al progres de la societat.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT