UNIVERSITAT
Comarques Gironines 05/11/2020

Quim Salvi tornarà a optar Al càrrec de rector de la UdG

Acn
1 min
Quim Salvi tornarà a optar 
 Al càrrec de rector de la UdG

GironaL’actual rector de la UdG, Quim Salvi, va anunciar ahir que es tornarà a presentar a les eleccions a rector de la universitat l’any que ve. Salvi ha fet l’anunci just quan es compleixen quatre anys que va fer públic que es presentava. El rector diu que manté “la determinació i la il·lusió del primer dia”. En aquest sentit, defensa la tasca realitzada durant aquests tres anys i diu que continuen “vigents” tant els objectius com “els grans reptes”. En un fil de Twitter, afirma que l’acompanya un “equip cohesionat” i que ha aconseguit que “la major part de les propostes plantejades” s’hagin executat. “Crec que hem establert les bases d’un nou model universitari, que connecta amb els canvis socials i econòmics”, insisteix.

La candidatura de Quim Salvi es va imposar a la del fins aleshores rector, Sergi Bonet, el 30 de novembre del 2017. Salvi es va convertir en el nou rector de la Universitat de Girona amb el 57,19% dels vots. Durant el seu primer discurs, va estendre la mà al seu predecessor i va assegurar que s’iniciava una “nova etapa” amb un projecte “de tothom”.

Resposta admirable al covid

D’altra banda, el rector defensa que la resposta a la pandèmia del covid-19 ha sigut “admirable” i que la comunitat universitària ha actuat amb “determinació i compromís”. “Des del govern mantindrem el programa previst, però posarem tota l’atenció en les persones que integren la UdG”, afegeix. Afirma que superaran la crisi i que preparen “la UdG per a l’escenari postcovid amb imaginació i el màxim consens”. “Amb l’esforç col·lectiu, amb la suma d’intel·ligències, construirem un futur millor per a la universitat i el país”, conclou.

stats