La patronal del comerç de PIMEM renova presidenta i encara nous objectius

La també presidenta de l'Associació de Floristes de PIMEM, Manela Campos, ha presentat aquest dimecres la nova junta i l treball que es farà a partir d'ara

La màxima representant de l'Associació de Floristes Manela Campos és la nova presidenta de la patronal del comerç PIMEM, la nova junta directiva de la qual s'ha presentat aquest dimecres.

La nova direcció està formada per Miquel Àngel Torrens (president de l'Associació de Forners i Pastissers), Pere Joan Miró (president de l'Associació de Comerciants de Productes del Camp), Isidoro de Miguel (Perfumeries Tin-Tin), Miguel Roselló (Jocs Educa), Damià Bennassar (comerciant del carrer Sant Miquel de Palma), Cipriano Aguilar (Mobles Oficina), Armant de Prada (Castell Sant Carles) i Francisca Riera Pascual (presidenta dels comerciants de Manacor).

Amb més de 37 anys d'història, Comerç de PIMEM és una de les patronals més representatives del sector i té entre els seus objectius "recuperar la presència a les taules del sector i fòrums de debat i de presa de decisions". Així mateix, pretenen "establir llaços d'unió amb la resta d'associacions de comerciants, atesa la confluència de totes elles en la defensa dels interessos del comerç local".

En un comunicat, l'Associació de Comerç PIMEM recorda que, en uns temps de dura crisi econòmica, "es fa necessària més que mai la unitat de tot el sector per reclamar, davant les administracions públiques, unes polítiques tendents a la competència lleial entre petits i grans, sense afavorir a aquests últims amb una liberalització horària amb la qual el petit comerç no pot competir". Per això, Comerç PIMEM estudia en aquests moments la futura Llei de Comerç i les possibles al·legacions, així com la Llei d'Arrendaments Urbans i la manera "que no es vegin abocats al tancament comerços històrics que formen part del nostre entorn i memòria col·lectiva".

Pel que fa al comerç dels pobles de Mallorca, des de Comerç PIMEM s'han fet dues primeres actuacions de Fires d'Estocs a Llucmajor i Muro i es pretén "reactivar el comerç dels pobles de Mallorca" amb activitats com sortejos , accions de venda col·lectiva, participació a les Fires i estudis detallats.