ARA DIUEN QUE...

Els empresaris agrícoles aplaudeixen el conseller Company al Parlament

Sagreras o Pocoví acudeixen al ple en el darrer debat abans d'aprovar la llei agrària

- Alguns dels principals empresaris del sector agrari s'han deixat veure aquest dimarts en el ple del Parlament, on la llei agrària ha superat un dels darrers tràmits. Sebastià Sagreras 'Peixet', Joan Pocoví, Tomàs Cortés i Joan Company han escoltat com el germà d'aquest darrer, el conseller Biel Company, defensava la seva llei i han vist com el PP rebutjava les esmenes a la totalitat de la llei presentades per l'oposició.

- La investigació del cas de suposada corrupció de Magaluf ha constatat que en aquesta zona durant els darrers anys s'havien fet manco controls d'alcohol i drogues que en altres punts de Calvià. Als investigadors també els ha cridat l'atenció que, després que esclatàs l'operació, els controls s'haguessin incrementat de manera espectacular, un signe que algú patia.

- L'acceptació per part del tinent de batle Álvaro Gijón de la presidència del Palau de Congressos s'ha produït després que el batle Mateu Isern hagi acceptat la seva condició: destinar a la societat pública dos funcionaris per seguir el procés fins que acabin les obres i redactar el plec de condicions del concurs d'explotació. Ara esperen que el Govern hi posi dos funcionaris més.

El + vist

El + comentat