Cultura 12/08/2013

Ajudau-nos a explicar el concert de Manel i Antònia Font

L'ARA Balears proposa als qui vagin dimecres a Porreres que en facin crònica via Twitter i Instagram

ARA Balears
1 min
fdsf

PalmaL'ARA Balears vol explicar el concert d'Antònia Font, Boc, Manel i Txarango que es fa aquesta a la nit al parc de n'Hereveta de Porreres des del punt de vista i els ulls dels espectadors. Per això, a part dels articles que faran els periodistes, us convidam a fer-ne una crònica a través de les xarxes socials.

La idea és senzilla: us proposam que expliqueu allò que passi i penseu del concert amb tuits o bé a través de fotografies i vídeos publicats a Twitter i Instagram. Això sí, us demanam que, perquè no se'ns escapi cap de les aportacions, feu servir les etiquetes #ARAsomFAN o #ARAbalears. Les millors fotografies i aportacions les publicarem a la web i en el diari de dia 16.

Els qui vagin al concert, a l'entrada, rebran una targeta on s'explicarà aquesta proposta però que també inclourà una sorpresa que, de moment, no us revelarem.

Convidats al backstage

Dues persones podran accedir al backstage per conèixer els membres dels grups i gaudir d'alguna sorpresa extra. Maria Gelabert i Aurora Mateu han guanyat el concurs via Facebook que proposava l'ARA Balears per veure l'altra cara de l'espectacle, la que hi ha darrere de l'escenari.

stats