"Estam davant un cas de màfia estructurada i corrupció generalitzada al PP"

MÉS ha recordat que la declaració de De Santos demostra el que el seu grup ja va denunciar fa uns dies a la comissió d'investigació de Son Espases

La portaveu adjunta de MÉS al Parlament, Fina Santiago, ha afirmat que la declaració judicial d'aquest dimarts de l'exregidor de Cort Javier Rodrigo de Santos confirma l'existència d'una "màfia estructurada i de corrupció generalitzada al PP" de les Illes Balears.

En un comunicat, Santiago assenyala que la declaració de l'expolític demostra el que el seu grup ja va denunciar fa uns dies a la comissió d'investigació de Son Espases: que Matas va demanar una comissió de 9 milions per a l'hospital.

"Cada vegada queda més demostrat que darrere de l'hospital de Son Espases clarament hi ha corrupció i pressió urbanística", ha dit Santiago.

En concret, la diputada va preguntar al president d'ACS, Florentino Pérez, si Matas li va exigir a Mallorca, en concret en el seu iot 'Pitina', el pagament d'una comissió de 9 milions per atorgar la concessió del centre de referència de les Illes Balears a la seva empresa.

El + vist

El + comentat