Balears 28/06/2013

El Govern dóna "total suport" a Delgado després de criticar la Guàrdia Civil

La portaveu de l'Executiu, Núria Riera, ha evitat reprovar les acusacions del conseller de Turisme contra els agents del cos

Q Torres
1 min

PalmaEl Govern ha donat avui "total suport" al conseller de Turisme, Carlos Delgado, i ha deixat clar que té en "total consideració" la seva "gran feina", després que aquest criticàs durament membres de la Guàrdia Civil i hagués dit que l'informe fet per investigadors d'aquest cos que proposa la seva citació com a imputat o com a testimoni en el cas de Ràdio Calvià era un "nyap" i "propi de Torrente".

La portaveu del Govern, Núria Riera, ha informat que el conseller de Turisme ha donat, motu proprio, explicacions sobre les manifestacions que va fer dimecres en la reunió d'avui del Consell de Govern. Riera ha evitat fer cap valoració ni reprovació de les acusacions llançades per Delgado contra membres de la Guàrdia Civil i s'ha centrat a destacar que el conseller va dir dimecres que manifestava el seu "respecte, afecte i consideració" cap a la Benemèrita. El Govern, ha sentenciat ella, té el mateix "respecte, afecte i consideració" cap a aquest cos.

Ha recalcat que el Govern té respecte a la Guàrdia Civil i a Delgado per la feina feta com a conseller de Turisme i com a batle de Calvià, que és precisament pel càrrec que podria ser cridat a declarar en la investigació judicial sobre la concessió de la ràdio municipal. La portaveu ha evitat fer cap valoració més i només ha desitjat que el cas es resolgui amb rapidesa.

stats