Cort estudia un nou sistema de recollida de fems per al centre de Palma

Després del 'fracàs' de la recollida pneumàtica, un equip tècnic analitza les diferents opcions que en el termini d'un mes haurà de presentar a Emaya

Palma comptarà amb un nou sistema de recollida de residus per al centre en 2016, que s'espera que sigui al més consensuat possible amb els sectors implicats i grup polítics, després del 'fracàs' del sistema de recollida pneumàtica i del provisional.

L'Ajuntament de Palma informa en una nota de premsa que Emaya ha iniciat el procés per a la implantació d'un nou sistema de recollida que s'adapti a les característiques del casc històric de la ciutat. Per això, a partir del 16 de setembre un equip tècnic extern començarà a analitzar la situació i estudiar les diferents opcions de recollida que siguin aptes per al centre urbà.

En el termini d'un mes haurà de presentar a Emaya una recopilació d'alternatives, amb el detall dels avantatges i desavantatges de cadascuna d'elles, les seves característiques, el cost econòmic i exemples de funcionament en altres ciutats. Totes les opcions hauran de respectar el paisatge urbà, basar-se en la recollida selectiva de les diverses fraccions de residus i ser econòmicament viables.

El + vist

El + comentat