Cort oferirà als veïns del Mirador de la Seu un abonament reduït a l'aparcament d'Antoni Maura

L'Ajuntament de Palma ha acceptat la proposta de l'associació de veïns de la Seu d'oferir als residents amb el distintiu ACIRE Catedral un abonament anual reduït a l'aparcament d'Antoni Maura. L'abonament combinarà l'opció 24 hores i nocturn, de manera que s'inclouen caps de setmana i festius.

Cort havia suprimit 26 places d'estacionament del carrer del Mirador, davant de la Seu. Els veïns, però, van mostrar el seu rebuig a la iniciativa i van acusar l'actual govern municipal "que ha fet del diàleg i la participació ciutadana la seva bandera". A partir de dilluns 1 de febrer entrarà en vigor el no permetre aparcar al Mirador. L'Ajuntament recorda que "es vol remodelar per instal·lar mobiliari urbà a la zona perquè residents i turistes puguin gaudir del valor patrimonial i paisatgístic de l'entorn de la Catedral i de la murada.

Aquest abonament permetrà estacionar a Antoni Maura de novembre a abril les 24 hores i de maig a octubre de les 17h a les 10h i caps de setmana i festius 24 hores. Per als residents que se'n puguin bonificar de la reducció el preu serà de 690 euros anuals.

El + vist

El + comentat