Publicitat
Publicitat

L'oposició demana explicacions al batle per la sentència de Villa Cortina

Preveu que l'ajuntament haurà d'assumir indemnitzacions, que Cifre nega

Els grups de l'oposició de l'ajuntament de Pollença Alternativa, PSM i PSOE han demanat una reunió de la Junta de Portaveus per analitzar les implicacions que pot tenir per al consistori la  sentència que anul·la la llicència del xalet d'Alfonso Cortina a Formentor. Mentre que l'oposició preveu futures indemnitzacions que podrien comprometre els comptes municipals, el batle, Bartomeu Cifre (PP) diu que això "en cap moment s'ha plantejat".

Cifre ha confirmat que la reunió amb els portaveus se celebrarà tan bon punt els tècnics hagin analitzat la sentència. També ha ressaltat que els informes s'han enviat al Consell de Mallorca i que s'ha parlat amb la Comissió Balear de Medi Ambient, ja que el propietari haurà de fer un estudi d'impacte ambiental.

El cine Capitol, en perill?

Tant Alternativa com el PSM han apostat perquè en cas que es prevegin costos per al consistori es cancel·lin les inversions previstes per a aquest final d'any, amb què l'ajuntament pretenia comprar l'antic cine Capitol i dues zones verdes municipals.

Els dos grups municipals han fet especial esment al fet que l'actual batle fou qui firmà la llicència d'obres, en qualitat de batle en funcions, el 8 d'agost de l'any 2005. Llavors el primer edil era Joan Cerdà (UM).

Actualment, l'ajuntament fa front a una altra indemnització per una llicència mal donada en què la sentència indica que s'ha de restablir el paisatge. Es tracta de l'habitatge del carrer Creus, a la zona del Calvari, on s'ha hagut d'esbucar part de l'edificació perquè tapava les vistes a un veí. La propietària reclama dos milions d'euros a l'ajuntament.

 

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT