Arriba a Palma el creuer on viatjaven cinc dels turistes morts a Tunísia

Poc abans de les 8.00 hores han començat a desembarcar al port els primers passatgers del "Costa Fascinosa"

El creuer "Costa Fascinosa", cinc passatgers del qual van morir en l'atac terrorista registrat el dimarts a Tunísia, ha atracat aquesta matinada en port de Palma, on han començat a desembarcar alguns dels viatgers.

El buc, amb 3.148 persones a bord (13 menys que els que van arribar a Tunísia), ha arribat al port mallorquí sobre les 5.00 hores després de partir a primera hora de la matinada d'ahir des de la Goulette, on també estava atracat el dia de l'atemptat el creuer "Splendida", en el qual viatjava el matrimoni català assassinat.

Poc abans de les 8.00 hores han començat a desembarcar els primers passatgers del "Costa Fascinosa", majoritàriament italians, però també d'altres nacionalitats.

La companyia Costa Creuers, responsable de l'embarcació, va confirmar ahir la mort de cinc dels seus passatgers, quatre italians i un rus. Altres vuit viatgers, set italians i un rus, estan ferits i es troben hospitalitzats, segons va informar la companyia en un comunicat.

L'atemptat es va produir el matí del dimarts quan un jove d'uns vint anys i aspecte occidental va metrallar un autobús en el qual viatjaven prop de 40 turistes hispanoparlants, viatgers d'un creuer en el Mediterrani que havia fet escala a Tunísia.

Minuts després, almenys altres tres homes van atrapar a un nombrós grup d'ostatges a l'interior del Museu del Bard, el més important de Tunísia, i es van atrinxerar en una zona enjardinada entre el citat museu i l'edifici del Parlament.

Més continguts de