LABORAL
Crònica 14/04/2012

CCOO assessorarà els que busquin feina a l'estranger

Vicenç Moliné
1 min

BARCELONA.Comissions Obreres oferirà assessorament als treballadors que vulguin marxar a treballar a un altre país europeu. L'ajuda es començarà a oferir dilluns i es farà a través del Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers (CITE).

Aquest servei de CCOO fa 25 anys que assessora treballadors immigrants i CCOO pensa aprofitar els seus 45 punts d'informació per oferir assistència a totes les persones que pensin a marxar a treballar a l'estranger.

El secretari d'immigració de CCOO, Ghassan Saliba, va destacar que s'ha passat "de ser un país d'acollida a ser un país d'emigració", i va justificar la decisió per la creixent demanda que han detectat, especialment entre els joves.

Per la seva banda, el coordinador del CITE, Ricard Bellera, va insistir que treballen perquè la gent no hagi de marxar, però reconeix que la mobilitat pot suposar una millora de les condicions de vida i de treball. Aquesta mobilitat és l'element propi de la Unió Europea més ben valorat segons dades de l'Eurobaròmetre, com ha recordat Bellera.

stats