Crònica 27/01/2011

El Consorci del Palau actuarà ara amb unitat

Oriol March
1 min
Fèlix Millet, a la Ciutat de la Justícia, en la seva última compareixença davant del jutge.

Barcelona.S'ha acabat anar per lliure. Aquesta va ser la conclusió a què es va arribar a la reunió del Consorci del Palau de la Música, integrat per la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i el ministeri de Cultura, en referència a la posició de l'organisme sobre el desfalc del Palau i del presumpte benefici que en podria haver obtingut CDC.

Si la setmana passada els serveis jurídics de la Generalitat van variar unilateralment la posició del Consorci sobre el cas Palau -fa mesos es va alinear amb la Fiscalia i va demanar tant una peça separada com la imputació de Daniel Osàcar i Àngel Colom-, ahir es va acordar que les decisions es prendran de manera "coordinada". Així ho van explicar fonts de la trobada, que va servir per establir que els serveis jurídics de cada membre del Consorci donaran la seva opinió abans d'emprendre una acció conjunta.

Sense demanar imputacions

Amb tot, caldrà esperar que es designi el nou jutge que portarà el cas -procés que es pot allargar tres mesos-, per saber quina serà la postura del Consorci respecte de les imputacions d'Osàcar i Colom. De moment, l'entitat es limita a reclamar una investigació a fons del cas, sense entrar en més detalls.

stats