INVESTIGACIÓ JUDICIAL
Crònica 03/03/2012

La Fiscalia ordena investigar les restes d'un tren de l'11-M

Ara
1 min

BARCELONA.El fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce, va anunciar ahir que ha donat instruccions perquè s'investiguin les suposades restes d'un dels trens de l'atemptat de l'11-M que han aparegut en un magatzem del districte madrileny de Villaverde.

Torres-Dulce va ordenar que es procedís a "investigar l'existència i la custòdia" d'aquestes restes. Paral·lelament, el fiscal ha donat instruccions perquè s'examini si existeix algun procediment d'investigació obert sobre les restes. "Si ja existeix, s'arxivaran les diligències de la investigació i, si no, s'esgotaran fins a sol·licitar la seva judicialització", va afegir. El mateix fiscal, que va subratllar que no es podia tancar el cas sense demanar cap tipus d'informe policial, va puntualitzar que el més probable és que no hi hagi delicte i que, en cas d'haver-n'hi, es tractaria d'un delicte d'obstrucció a la justícia.

El fiscal va deixar clar que aquesta ordre forma part de la seva obligació i que, encara que els atemptats de l'11-M siguin ja "un procés tancat", "qualsevol altra circumstància que mereixi ser investigada, serà investigada".

stats