Crònica 30/08/2011

Jordi Fernández es perfila com a candidat el 20-N

Ara
1 min

Barcelona.L'històric Jordi Fernández Díaz podria acabar sent el cap de llista del PP a les eleccions generals del 20-N, després que l'actual presidenta, Alícia Sánchez- Camacho, va reiterar ahir que vol continuar fent política catalana.

En una roda de premsa després de la reunió del comitè de direcció del PP català, Sánchez-Camacho va assegurar que, si bé està a disposició del seu partit i que no pot descartar res, el seu "compromís" és "a Catalunya". Encara que la presidenta del PP català va demostrar a les passades eleccions catalanes que té tirada electoral a Catalunya (va obtenir els millors resultats del PP de la seva història), prefereix no repetir com a candidata a les generals.

La líder del PP català té previst parlar la setmana que ve amb el president del PP, Mariano Rajoy, per decidir el candidat per Barcelona, però algunes fonts subratllen que Jordi Fernández Díaz, que va ser número dos per Barcelona en les generals del 2008, té moltes possibilitats de ser el candidat.

Sánchez-Camacho, que va reiterar el seu compromís de fer del PP un "partit de govern també a Catalunya", va explicar que Catalunya i Andalusia seran comunitats prioritàries per al seu partit, i va avançar que la directora de campanya del PP per a aquests comicis, Ana Mato, serà la setmana que ve a Barcelona.

La lluita contra l'atur, la recuperació de l'economia o bé el suport als emprenedors i les pimes seran prioritats per al PP català en les generals del 20 de novembre.

stats