Crònica 30/04/2011

L'originalitat Dels convidats Es desplega en barrets i adorns

E. Sendra/ T. Gutiérrez
2 min

Els vestits dels convidats a la boda reial es van convertir ahir en els protagonistes secundaris de la festa. La família reial i la de la núvia van acaparar les mirades, malgrat que no va haver-hi excessives sorpreses en la indumentària: vestits curts , de colors discrets i tallatge conservador per a elles i looks molt elegants entre els homes.

La reina d'Anglaterra va lluir un vestit de la seva modista personal, Angela Kelly, i Camila Parker Bowles va apostar per un conjunt de tons pastel d'Anna Valentine. La mare de la núvia va ser una de les més elegants, segons Inmaculada Urrea, consultora de Sofocomedia, malgrat que el vestit dissenyat també per Sarah Burton per a la germana de la núvia, Pippa Middleton -amb botons i encaixos conjuntats amb el vestit de la núvia-, és el segon millor que es va veure.

Victòria de Suècia va triar una peça d'alta costura d'Elie Saab, "senzilla però maca", segons Urrea, i la promesa del príncep de Mònaco va optar per un vestit de tall clàssic "amb un escot que fa l'esquena estreta". La reina Sofia i la princesa Letícia van vestir dissenyadors espanyols (Margarita Nuez i Felipe Varela) i Miriam González, la dona del vice-primer ministre, Nick Clegg, va aportar una nota desenfadada. Entre les celebritats, va destacar la presència d'Elton John, amb una lluminosa corbata lila, i els Beckham. Victoria lluïa un vestit de la seva pròpia marca elevada sobre uns Louboutin. "Tractant-se d'un casament políticament correcte, els vestits havien de ser sobris i austers", destacava Urrea.

Philip Treacy va posar color a bona part dels caps de les assistents. Des de la Sombreria Rius de Forns, que ha elaborat la peça que adornava el cap de la reina Sofia, ahir destacaven la importància d'aquests elements decoratius que van donar un toc d'originalitat a la cerimònia. Per a elles, els adorns de cap permeten "més creativitat i originalitat que no pas els barrets, que són més incòmodes". La majoria d'invitades "anaven molt bé", van concloure les especialistes d'aquests botiga, "tret d'alguna molt exagerada, com les filles de Sarah Fergusson". Ahir, a la Sombreria Tius ja notaven una afluència molt més alta de l'habitual i pronostiquen: "Aviat vindran moltes clientes amb l' Hola a la mà a demanar-nos alguns dels models que s'han vist a la cerimònia".

stats