COP AL TERRORISME ISLAMISTA
Crònica 03/05/2011

"Podreix-te a l'infern!"

La mort de Bin Laden va ser el més destacat a les portades dels diaris dels EUA i de la resta del continent americà. El Daily News de Nova York va ser el més contundent de tots en el titular.

Auri Garcia Morera
1 min
EDICIONS ESPECIALS La mort de Bin Laden es va saber massa tard per als diaris europeus, però alguns com El Mundo o The Times van penjar a la xarxa edicions especials amb el format de l'edició impresa.

BARCELONA.La mort de Bin Laden es va convertir en la notícia del dia d'ahir a tot el món, tot i que tan sols la premsa del continent americà la va poder recollir en les edicions del dia. Els diaris de referència dels Estats Units, com ara el Washington Post , van triar titulars com "Les forces dels EUA maten Ossama bin Laden. Obama: «S'ha fet justícia»". Els més sensacionalistes, com el New York Post o el Daily News, van apostar per titulars contundents, com "Ja el tenim!" o "Podreix-te a l'infern!" La notícia es va saber massa tard per a la premsa europea, però alguns diaris van fer edicions especials que van penjar a la xarxa. El Mundo va titular "Els EUA maten Bin Laden i diuen que el van tirar al mar", mentre que The Times titulava: "Bin Laden, mort pels EUA al Pakis tan".

stats