Crònica 05/07/2011

Quarta víctima de l'any per violència masclista

Quarta víctima mortal per violència de gènere de l'any a Catalunya. Un home d'origen bolivià va matar ahir la seva dona en un pis del carrer comte Borrell de Barcelona i després es va intentar suïcidar.

M.c.
1 min
Els serveis judicials treuen el cadàver de la jove del domicili del carrer Borrell després que el seu marit la matés amb un ganivet.

Barcelona.És la història de sempre. Els veïns que diuen que cada nit sentien crits al pis del matrimoni, la policia que confirma que al seu ordinador hi apareix el nom de l'agressor amb antecedents per violència de gènere, i un final idèntic al de les tres dones que ja han perdut la vida en mans de les seves parelles i exparelles des que va començar l'any.

Els fets van passar en un pis del carrer comte Borrell de Barcelona. Una jove de 29 anys va morir ahir després que, suposadament, la seva parella, de 28 anys, l'ataqués amb acarnissament amb un ganivet. La parella, que estaria tramitant la separació, era d'origen bolivià i vivia en un pis compartit amb altres compatriotes. Ahir, cap a les dotze del migdia, el company de la noia va trucar els Mossos i els va confessar que havia matat la seva dona.

En l'interval de temps en què la policia va arribar lloc del crim, l'agressor va intentar suïcidar-se clavant-se el mateix ganivet al coll i la panxa, per la qual cosa va ser traslladat en estat molt greu a l'Hospital de la Vall d'Hebron. L'home ja tenia una denúncia per maltractaments contra la seva companya, que es va presentar el novembre de l'any passat. L'expectació que ha provocat el succés entre els veïns va obligar, fins i tot, a tallar el trànsit al carrer.

stats