TRAGÈDIA A LA CARRETERA
Crònica 27/07/2011

Quatre joves moren en un altre sinistre a la C-17

Quatre joves d'entre 20 i 25 anys van morir ahir en un accident a la C-17 a Orís (Osona). El sinistre va elevar el nombre de víctimes a les carreteres catalanes a 119 morts des que va començar l'any.

Joan Serra
2 min
Quatre joves moren en un altre sinistre a la C-17

BARCELONA.Quatre osonencs que circulaven per l'autovia que uneix Ripoll i Vic van morir ahir al migdia després d'un xoc amb un altre turisme que també transitava en sentit sud. Com a conseqüència de la topada entre els dos vehicles -a l'alçada d'Orís-, el cotxe en el qual viatjaven les víctimes va bolcar. El cinquè ocupant va haver de ser traslladat a l'Hospital Sant Pau de Barcelona. En el moment de tancar aquesta edició, el jove estava ingressat a cures intensives del servei d'urgències i el seu estat era molt greu. El conductor de l'altre vehicle sinistrat va resultar il·lès i va donar negatiu en les proves d'alcoholèmia. Es desconeixen les causes que van provocar l'accident. El xoc d'ahir a la C-17, que va obligar a tallar la carretera en sentit sud durant tres hores, engreixa la llista de 95 sinistres mortals registrats aquest any. El recompte de víctimes se situava abans de l'accident d'Orís en 115 morts. En comparació amb el mateix període de l'any passat, s'havia detectat una reducció de la mortalitat a les carreteres catalanes del 12,9%.

Tres de les víctimes osonenques tenien 20 anys; eren Luis N.T. i Jonatan L.N., tots dos de Vic, i Àlex C.M., de Taradell. El quart jove que va perdre la vida es deia Yassin I., tenia 25 anys i residia a Folgueroles. L'alcalde d'aquest municipi, Carles Baronet, va explicar ahir a l'ARA -poc després de donar el condol a la família- que el jove era molt conegut al poble. Yassin era fill d'una família d'origen magribí instal·lada a Folgueroles des de feia més de 20 anys, i havia col·laborat puntualment amb la brigada municipal. Les quatre víctimes haurien patit l'accident quan tornaven de treballar. Els cossos dels joves van ser traslladats al tanatori de l'Hospital General de Vic, on ahir a la tarda se'ls va practicar l'autòpsia.

stats