AEROLÍNIES
Crònica 08/02/2012

Ryanair incorpora sis rutes de Spanair des de l'aeroport del Prat

Ara
1 min
El president de Ryanair, l'histriònic Michael O'Leary,  ahir a Bilbao.

BARCELONA.El president de Ryanair, Michael O'Leary, va anunciar ahir sis noves rutes que fins ara cobria Spanair des de l'aeroport del Prat per a l'abril d'aquest any. Aquestes rutes connectaran Barcelona amb Alacant, Bilbao, Estocolm, Hamburg, Menorca i Munic.

La low cost irlandesa incrementarà les freqüències en sis rutes més ja existents des del Prat (Gran Canària, Eivissa, Màlaga, Palma, Sevilla i Tenerife). Amb aquests canvis, Ryanair espera transportar més de 5,8 milions de passatgers el 2012 a Barcelona i més de 9 milions a Catalunya.

O'Leary va haver de ser escortat per l'Ertzaintza per abandonar ahir l'aeroport de Bilbao, on va oferir una roda de premsa. Els treballadors de Spanair que feia nou dies que estaven tancats a l'aeroport van intentar boicotejar la intervenció d'O'Leary. En acabar la conferència de premsa, el president de la companyia es va col·locar davant dels treballadors, donant-los l'esquena, i va fer el símbol de la victòria. Els treballadors de Spanair ho van entendre com una provocació i el van increpar. El comitè d'empresa de Spanair va rebutjar l'oferta d'ocupació de Ryanair, que obliga els seus treballadors a cotitzar a Irlanda i a "obrir un compte a Gibraltar per cobrar la nòmina".

stats