Crònica 04/02/2012

Suspès part del futbol base i territorial i l'hoquei herba a l'aire lliure

Ara
1 min

BARCELONA.La Federació Catalana de Futbol ha decidit ajornar alguns partits de futbol base i territorial a causa de l'onada de fred que està afectant Catalunya i que toca fons, precisament, aquest cap de setmana. Com a mesura preventiva, la Federació suspendrà les competicions a les zones més afectades per la meteorologia i també ha acceptat totes les peticions d'ajornament dels clubs.

Així, a Barcelona queden ajornats tots els partits en què algun dels clubs implicats n'ha sol·licitat la suspensió. A Tarragona se suspenen tots els partits de les categories prebenjamí (grups 24, 25, 26, 27, 28 i 29), benjamí primera (grups 4 i 5) i benjamí segona (grups 25, 26, 27, 28, 29, 30 i 31). A Lleida s'ajornen tots els partits de les categories prebenjamí (grups 30, 31, 32, 33 i 34), benjamí (grups 18, 19, 20, 21, 22 i 23), aleví primera (grups 3 i 4) i aleví segona (grups 7, 8, 9 i 10). A Girona, com en el cas de Barcelona, també s'ajornaran els partits sol·licitats pels mateixos equips.

En la mateixa línia, la Federació Catalana d'Hoquei Herba ha suspès els partits a l'aire lliure previstos per aquest cap de setmana de totes les categories per culpa del fred i la possibilitat de glaçades. Així aquest cap de setmana només es jugarà la competició de juvenil masculí i femení d'hoquei sala.

La Federació Catalana ja havia suspès les competicions de base davant les condicions meteorològiques i, seguint la recomanació del Consell Català de l'Esport (CCE), ahir va decidir suspendre totes les competicions que es desenvolupen a l'aire lliure.

stats