TRIBUNALS
Crònica 12/05/2011

La jutge del cas Tous accepta el nou vídeo de la defensa com a prova

El vídeo és clau per a la defensa i l'acusació, ja que recull l'àudio i la imatge del vigilant de seguretat de la finca dels joiers mentre parla amb l'acusat, Lluís Corominas, durant els fets.

Laia Espín
1 min
L'acusat, Lluís Corominas,  a l'esquerra  de la imatge,   durant la tercera sessió del judici a l'Audiència de Barcelona.

Barcelona.Les parts van acceptar ahir el vídeo sorpresa que va presentar dimarts la defensa del gendre dels Tous -acusat d'haver matat un presumpte lladre que volia assaltar la finca dels joiers-, perquè consideren que pot demostrar tant el temor del processat que els intrusos poguessin anar armats com la intenció amb què es va dirigir al domicili dels seus sogres.

La nova gravació recull una imatge fixa captada per una càmera exterior de la caseta de l'agent privat i l'àudio, que és de l'interior de l'estança. A més, s'aporten les seqüències gravades a dins de la caseta. Les acusacions van acceptar la prova, però no sense retreure a la defensa que l'hagi ocultat durant 4 anys i mig. En canvi no es va admetre un vídeo editat que reconstruïa els fets.

A l'àudio se sent, segons van indicar fonts judicials, com l'agent insinua a Corominas que vagi al domicili dels seus sogres armat, i com uns minuts abans dels trets, un dels quals mortal, li comenta que els intrusos podrien anar armats. Si no s'allarguen més les prèvies, demà l'acusat declararà finalment davant del jurat.

stats