EMPRESES
Crònica 17/09/2011

Vichy es proclama la millor opció per a Cacaolat

Elena Freixa
1 min
El batut té quatre compradors amb ofertes en ferm.

Barcelona.Vichy Catalan es va reivindicar com la millor alternativa de futur per a Cacaolat i va sortir al pas de l'eufòria desfermada dijous amb l'anunci de Damm i Cobega de presentar una oferta conjunta per fer-se amos de l'empresa de batuts. Vichy Catalan, que va ser la primera a fer un pas endavant per adquirir les instal·lacions i la plantilla de Barcelona i salvar Cacaolat de la desaparició, va treure pit ahir i va assegurar que el seu és "un veritable pla industrial de futur" per a la marca.

Les línies bàsiques del seu projecte no disten gaire del que van anunciar dijous Damm i Cobega (distribuïdora de Coca-cola): una fàbrica nova i feina garantida per a tota la plantilla. Vichy, que va preferir no donar detalls econòmics del seu pla fins que dilluns el jutge no faci públiques totes les ofertes, es va definir com una opció de consens. La seva proposta, va assegurar, té el suport de Josep Viader, membre de la família fundadora de Cacaolat, i d'unes 250 entitats entre gremis, clients i proveïdors i distribuïdors del batut.

El jutjat mercantil número 6 de Barcelona ja té les quatre ofertes per a Cacaolat damunt la taula i dilluns en farà públic el contingut. A banda de les ja esmentades, hi ha la de Central Lechera Asturiana i la del grup inversor Roures Reengineering.

stats