Publicitat
Publicitat

AUTOMOCIÓ

Xavier Pujol, de Ficosa, imputat per falsificació

La titular del jutjat d'instrucció número 9 de Barcelona ha citat a declarar com a imputats el conseller delegat del grup català de components d'automoció Ficosa, Xavier Pujol, i dos treballadors més de la companyia en la causa oberta arran de la denúncia penal presentada per falsificació documental i fals testimoni.

La jutge ha pres aquesta decisió perquè ha trobat indicis de delicte en els fets que relata la denúncia presentada pels advocats de la família Tarragó, copropietària de Ficosa juntament amb els Pujol, informa Efe. Les dues famílies fundadores de Ficosa mantenen una disputa que s'està veient en diferents instàncies judicials i que, en el fons, revela un pols pel control del grup.

Els germans Jordi i Josep Maria Tarragó han demandat a Ficosa per acomiadament improcedent. Els advocats de la família van presentar la denúncia penal al considerar que durant la vista del cas de Jordi Tarragó es van aportar proves falsificades (una nòmina) i dos testimonis falsos. Els Tarragó han advertit que emprendran noves accions legals a Espanya i a l'estranger.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT