Publicitat
Publicitat

CAIXES

El benefici d'Unnim cau un 8,7% fins al juny

Unnim va generar un benefici net atribuït de 25,4 milions d'euros en el primer semestre de l'any, una xifra que suposa una reducció d'un 8,7% sobre el mateix període de l'any passat. El cost de 59,1 milions de la reestructuració de l'entitat resultat de la fusió de les caixes de Sabadell, Terrassa i Manlleu, inclòs en el segon trimestre, ha estat la clau de la caiguda de resultats.

Aquesta reordenació de l'activitat s'ha centrat en el tancament de 149 oficines i en la reducció de la plantilla en 376 treballadors fins al juny. Pel que fa a l'activitat financera de l'entitat, el marge d'interessos es va situar en els 103,8 milions, amb una caiguda d'un 30,7%. El marge bàsic també s'ha reduït, però en un 15%. En la banda positiva, les despeses d'explotació han baixat un 10,3%. Unnim ha aconseguit mantenir els dipòsits administrats (15.948 milions), amb una lleu retallada del 0,3%. La morositat va arribar al juny a un nivell del 6,34%.

Banca Cívica

Banca Cívica també va presentar resultats ahir. Va comptabilitzar un benefici atribuït de 102,5 milions, amb un increment d'un 5%.

El grup, que cotitza a la borsa i està format per Caja Navarra, Cajasol, Caja Canarias i Caja Burgos, espera unes sinergies anuals de 200 milions (reducció de costos d'un 16%). La venda de les assegurances a Aegon els ha aportat 46 milions.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT