EMPRESA
Crònica 22/03/2012

Les botigues de videojocs Game, en fallida

Ara
1 min

BARCELONA.La cadena de botigues de viodeojocs britànica Game, present en nou mercats europeus i a Austràlia, i amb més de 10.000 persones ocupades, ha demanat la suspensió de la negociació de les seves accions a Londres. La greu situació financera l'ha portat a anunciar que no queda valor patrimonial al grup.

La companyia té 1.270 botigues, de les quals 600 s'ubiquen al Regne Unit. Game va comunicar la decisió després de mantenir converses amb els seus bancs i un potencial inversor, segons informa Reuters. Ara la cadena de botigues espera un "aclariment de la seva posició financera", segons un comunicat de l'empresa que va difondre la BBC.

Les accions de Game van tancar ahir a 2,39 penics, que contrasta amb els 62 penics de fa un any. La companyia ha arribat a una situació molt complicada, perjudicada per la gran competència de botigues com Amazom i Steam.

En el conjunt de l'estat espanyol la cadena disposa de 291 botigues, però l'empresa a Espanya hi tindria, segons els seus portaveus i com van informar diversos mitjans digitals, una entitat jurídica pròpia.

stats