Publicitat
Publicitat

VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Una dona mor assassinada pel seu marit a Girona

Un matrimoni de mitjana edat d'origen ucraïnès encapçala ja la llista de crims per violència de gènere d'aquest 2012. Tot sembla indicar que l'home hauria matat la seva dona d'un cop al cap i després s'hauria suïcidat tallant-se les venes i el coll, tal com va confirmar el mateix conseller d'Interior, Felip Puig.

A les nou del vespre del diumenge 1 de gener la filla de la parella va trobar els dos cadàvers al seu pis de Girona -situat al número 32 del carrer Montseny-, quan hi va anar preocupada perquè no contestaven al telèfon. Segons el conseller Puig, l'entorn proper al matrimoni ha explicat que la parella tenia baralles de manera sovintejada, tot i que no hi ha cap denúncia per agressions ni cap resolució judicial. No obstant, alguns dels veïns de l'immoble, com Manuel Gollo, deien ahir que mai no els havien sentit discutir. Una altra veïna, Guelby Sánchez, també va explicar a Efe que "mai" podria haver "imaginat això" i va assegurar que en tot el diumenge no va sentir res.

Durant l'any 2011 van morir 60 dones a conseqüència de la violència masclista a l'estat espanyol, 13 menys que l'any anterior. L'últim cas registrat havia estat el 27 de desembre del 2011 a Marchena, Sevilla. A l'espera que la investigació encetada pels Mossos d'Esquadra confirmi la teoria de l'assassinat i posterior suïcidi, Girona hauria estrenat aquest tràgic recompte el primer dia del 2012.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT