Crònica 25/01/2012

Una jove d'Olot mor apunyalada a casa

Els Mossos investiguen les causes de la mort d'una jove de 26 anys que va aparèixer ahir a Olot assassinada a casa seva. El robatori és el mòbil que guanya més força, segons les investigacions.

Narcís Presas
2 min
Mossos  i serveis funeraris ahir davant la casa de la noia assassinada  a Olot.

OLOT.Una dona de 26 anys originària de l'Índia va morir ahir apunyalada al barri de Sant Cristòfol de les Fonts, d'Olot. El marit i el cunyat de la víctima van alertar la policia a dos quarts d'una del migdia després de trobar el cadàver de la dona, quan tornaven de la feina, al seu domicili, al carrer Pintor Velázquez. El cos de la dona presentava signes de violència i estava al terra del dormitori. S'espera que l'autòpsia que avui li practicaran els forenses de l'Institut de Medicina Legal de Girona ajudi a esclarir les circumstàncies de la mort. L'àrea d'investigació criminal dels Mossos de la Regió Policial de Girona s'ha fet càrrec del cas, i encara no s'ha practicat cap detenció relacionada amb aquesta mort.

Els Mossos van interrogar ahir a persones de l'entorn de la víctima i estan investigant el mòbil del crim. De moment mantenen obertes totes les hipòtesis, malgrat que guanya força el mòbil del robatori. Tot i això, tampoc descarten que pogués tractar-se d'un cas de violència de gènere. En qualsevol cas, familiars del marit de la víctima van assenyalar ahir que podria tractar-se d'un robatori, ja que la parella tenia una bona posició econòmica i tenia joies d'or a casa com a tradició de la seva cultura. El matrimoni feia temps que vivia a Olot i tenia un fill de cinc anys, que era a l'escola en el moment dels fets. El marit treballa en una indústria càrnia de la zona, i la dona, en una fàbrica tèxtil.

L'Ajuntament d'Olot va mostrar ahir el seu rebuig unànime "a qualsevol mostra de violència, del tipus que sigui" i va convocar un minut de silenci per a aquest migdia davant el consistori per condemnar el crim. També, en solidaritat amb els familiars de la víctima, va decretar un dia de dol oficial, que serà vigent a partir d'aquest matí.

stats