SUCCESSOS
Crònica 06/03/2011

Un jove mor en un atracament a Ciutat Vella

Redacció
1 min

BARCELONA.Un jove botiguer va morir ahir a la nit en l'atracament d'un supermercat al barri del Ciutat Vella de Barcelona. Segons va informar ahir al vespre l'Agència Catalana de Notícies (ACN), la víctima tindria uns 19 o 20 anys i va morir després d'haver rebut un tret al cap. El jove hauria intentat evitar que es produís el robatori.

El succés va tenir lloc pocs minuts després de les deu de la nit al número 16 del carrer Sant Pere Més Alt. Segons van informar diversos testimonis, un individu va irrompre en l'establiment amb la cara tapada amb una gorra i va amenaçar el botiguer -que podria ser el fill del propietari del súper- amb una arma.

La víctima va intentar evitar el robatori traient un ganivet i l'atracador va replicar a aquesta acció disparant-li a boca de canó. El noi va morir a l'acte i l'home va fugir a tota velocitat.

Diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Urbana de Barcelona i del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al lloc dels fets i van acordonar el carrer amb una cinta a banda i banda del supermercat, que és a tocar del Palau de la Música Catalana.

stats