Publicitat
Publicitat

Sentència, Inspector cap a barcelonaInspector cap a barcelonaDirector financer de nuñez y navarroDirector econòmic d'ibusaInspector adjunt a barcelonaAssessor fiscalInspector cap a barcelonaEsposa de josé lucas carrascoEsposa de manuel abella

Una llarga llista de noms que es van omplir les butxaques

Manuel Abella

Condemnat per acceptar suborns, per falsificació de documents, prevaricació i omissió del deure de perseguir delictes: 11 anys de presó, 22 d'inhabilitació i multa de més de 2 milions d'euros.

Álvaro Pernas

Com Abella, era cap d'una unitat d'inspecció responsable del sector immobiliari. Va acceptar suborns per falsificar documents: 12 anys de presó i 15 d'inhabilitació.

Salvador Sánchez Guiu

Era el responsable fiscal de l'empresa de Núñez. Ha estat condemnat per suborn i falsedat documental a 6 anys de presó i més de 2 milions d'euros de multa.

Francisco Colomar

Era la mà dreta d'Eduard Bueno, amb qui col·laborava estretament. Per falsedat documental i prevaricació ha estat condemnat a 2 anys de presó, 7,5 anys d'inhabilitació i uns 12.000 euros de multa.

Roger Bergua Canelles

Condemnat, per acceptar suborns i per falsedat en documents oficials i omissió del deure, a 9 anys de presó, inhabilitació durant 12,5 anys i multa de més d'1,5 milions d'euros.

Juan Antonio Sánchez

Actuava en complicitat amb Pernas per captar contribuents a qui exigir pagaments per eximir-los de tributs. Dos anys de presó.

Juan José Lucas Carrasco

Només ha estat trobat culpable d'un delicte continuat de negociacions prohibides als funcionaris: ha de pagar uns 66.000 euros.

Mayra Mas Echevarría

Condemnada com a col·laboradora en el delicte del seu marit a pagar poc més de 34.000 euros de multa.

Isabel Ardila

La que era dona d'Abella llavors, tot i no haver-hi participat, per ser partícip lucratiu haurà de pagar a l'Estat uns 870.000 euros (la sentència diu 114 milions de pesetes).

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT