SUCCESSOS
Crònica 28/07/2011

Un home mata la seva veïna en una discussió a Terrassa

Ara
1 min

Barcelona.Un home de 81 anys i una dona de 62, veïns del mateix edifici de Terrassa, van discutir per un afer veïnal i l'home la va acabar matant d'una punyalada.

Els fets van passar cap a la una del migdia al número 26 del carrer Sant Tomàs de Terrassa. Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, l'agressió mortal es va produir durant una discussió entre els dos veïns, quan l'home de 81 anys va agafar una arma blanca i es va acostar a la víctima, una dona de 62 anys, i la va apunyalar. Els dispositius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar a la casa de la víctima i la van atendre allà mateix.

Els sanitaris van aconseguir portar-la a l'hospital de Terrassa encara amb vida. La dona, en estat crític, va morir poques hores després en el mateix hospital. Paral·lelament la policia local de Terrassa va detenir el presumpte homicida als voltants del seu domicili. Els Mossos es van encarregar del detingut i l'Àrea Territorial d'Investigació (ATI) de la policia catalana investiga ara el mòbil del crim. Segons diversos testimonis, el presumpte agressor és un veí conflictiu que ja ha provocat en més d'una ocasió problemes entre el veïnat de l'edifici.

stats