Publicitat
Publicitat

Els mitjans internacionals destaquen l'ús d'helicòpters

Els principals mitjans internacionals es van fer ressò dels fets d'ahir al Parlament destacant que alguns diputats s'havien vist obligats a arribar-hi en helicòpter. Així, The Guardian titulava "Polítics catalans pugen al cel per esquivar els manifestants". El Frankfurter Allgemeine també es va fixar en aquesta circumstància i va titular "En helicòpter al Parlament".

Els nord-americans van donar més importància als enfrontaments entre manifestants i policia. La web de la cadena CNN va optar pel titular "Les protestes contra les mesures d'austeritat fereixen 36 persones a Barcelona", i la del Washington Post va escollir "Manifestants xoquen amb la policia en intentar bloquejar el Parlament regional" i va destacar en el subtítol el nombre de 36 ferits.

Mitjans com The Independent , l' Spiegel o el Corriere della Sera també van parlar dels fets del Parlament en les seves edicions digitals, posant èmfasi en l'intent de "bloqueig" del "Parlament regional". La majoria de notícies, que reproduïen un teletip d'AP, mencionaven que es votaven uns pressupostos amb "retallades en educació i sanitat".

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT