Publicitat
Publicitat

TEMPORADA D'ESTIU A L'AEROPORT

Les places intercontinentals creixen un 45% al Prat

Els aeroports comencen avui la temporada d'estiu. L'aeroport de Barcelona ho fa amb només un nou destí intercontinental respecte de la temporada passada -de manera que passa de 28 a 29-, però amb un increment del 45% en l'oferta de seients, ja que algunes companyies han optat per operar les rutes amb avions més grans o programar més freqüències setmanals.

La pèrdua de les connexions amb Luxor (Egipte) i Vancouver (Canadà) quedarà compensada enguany amb nous destins com São Paulo (Brasil), Miami (Estats Units) i Bamako (Mali). A més, Aeromèxico incrementa de dos a quatre les connexions setmanals amb Ciutat de Mèxic; American Airlines també augmenta les freqüències amb Nova York, i Aerolineas Argentinas, amb Buenos Aires, mentre que Delta Airlines posa un avió més gran per fer la ruta entre Barcelona i Nova York, igual que fa Qatar Airways amb la connexió amb la capital del país, Doha.

Les principals novetats, però, seran el vol que dimarts estrena Iberia entre Barcelona i Miami amb tres freqüències setmanals, i sobretot el que s'inaugura demà entre Barcelona i São Paulo, operat per Singapore Airlines en codi compartit amb Spanair, amb tres enllaços a la setmana i que suposa "fer realitat el somni de veure units Àsia i Amèrica del Sud, amb Barcelona com a aeroport de connexió", va indicar el director de l'aeroport de Barcelona, Ferran Echegaray. Aquesta mateixa ruta també l'operarà a partir del 19 de juny Iberia dos cops a la setmana.

A banda de rutes intercontinentals, el Prat també estrenarà rutes europees. Tot plegat farà que aquesta temporada hi hagi un 15% més de slots -horaris per operar-i un 20% més de places. Destaca l'increment de connexions amb Rússia, la qual cosa permetrà doblar l'oferta de seients, dels 600.000 actuals a l'1,2 milions. El turista rus, en clar ascens a Barcelona, acostuma a tenir un poder adquisitiu alt i la seva despesa és superior a la mitjana.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT