Crònica 24/04/2011

El podi mediàtic i infantil

1 min

Segons informava el Gremi de Llibreters de Catalunya ahir a la tarda, l'apartat mediàtic i els llibres més venuts que s'adrecen al públic infantil i juvenil van estar dominats per dues constants: l'esportiva i la llegenda de Sant Jordi, de la qual cada any apareixen noves variacions.

El primer lloc del podi infantil i juvenil el va ocupar Barça Toons i la llegenda de Sant Jordi (Estrella Polar), llibre il·lustrat en què els jugadors del Barça s'han d'enfrontar amb el sempre temible drac -que no era ni Mourinho ni cap jugador del Reial Madrid-. Al segon i tercer lloc de la classificació hi havia dos llibres de títol idèntic, Sant Jordi i el drac , d'autors i editorials diferents: els lectors van poder triar entre la versió d'Anna Canyelles (La Galera) i la de Núria Pradas i Andreu (Barcanova).

En el calaix de llibres mediàtics, el guanyador va ser Amb conte! El llibre de contes del Crackòvia (Columna), recull de narracions en què l'esport versiona algunes llegendes clàssiques, entre les quals hi ha la de Sant Jordi. Paraula de vestidor (Ara llibres), de Xavier Torres, va ocupar la segona posició. Herois de l'esport (Obra social Caixa Penedès) va ser el tercer llibre més venut d'aquesta categoria.

stats