MÚSICA
Crònica 26/11/2011

El possible retorn de Mecano revoluciona la xarxa

M.s.
1 min
El trio madrileny Mecano, en una imatge d'arxiu.

BARCELONA.Internet ahir treia fum amb les notícies del possible retorn del trio madrileny Mecano. Dijous a la nit, un programa de ràdio esportiu, el de José Antonio Abellán a Abc Punto Radio, anunciava com a exclusiva que Ana Torroja i els germans Nacho i Jose María Cano tornarien a tocar junts en una gira internacional per estadis que arrencaria la primavera del 2012. Divendres al matí, la xarxa n'anava plena.

A mig matí el globus es va desinflar. Segons diversos mitjans, RLM, l'agència de Rosa Lagarrigue, antiga mànager de Mecano -i que avui té com a clienta Torroja-, afirmava que la gira no està confirmada.

"Fa 20 anys que treballem en aquesta gira i continuem treballant-hi -deien a El Mundo-. Però avui no hi ha res que permeti confirmar la gira. La Rosa parla amb ells periòdicament, però conciliar els interessos dels tres no és fàcil".

El retorn de Mecano no va ser possible ni el 2002, quan Florentino Pérez va voler portar-los al Santiago Bernabéu per celebrar el centenari del Reial Madrid, ni el 2006, quan després de no aconseguir convèncer els germans Cano, Torroja va recuperar sola el repertori de Mecano en viu. Però en la presentació a Barcelona el gener del 2010 del musical Hoy no me puedo levantar, Nacho Cano va deixar les portes obertes a un possible retorn.

stats