Balears 03/02/2015

Un alumne de l'IES Juníper Serra, el primer illenc en el concurs 'Promeses de l'alta cuina'

Santiago Herrera presenta una recepta de pollastre amb puré de moniato i salsa de figues en el certamen organitzat per la prestigiosa escola francesa Le Cordon Blue

Ara Balears
1 min

PalmaL'IES Juníper Serra s'ha convertit en el primer centre que imparteix ensenyaments gastronòmics de les Illes que du un dels seus alumnes a un dels concursos més prestigiosos de l'Estat, el 'Promeses de l'alta cuina', organitzat per la prestigiosa escola culinària Le Cordon Blue.

Santiago Andrés Herrera hi ha presentat una recepta de pollastre amb puré de moniato i salsa de figues que opta a convertir-se en guanygadora. Per aconseguir-ho, Santiago haurà de rebre molt de suport, ja que el vencedor es decidirà per votació. Des del centre, ja han iniciat una campanya per recollir vots. Si hi voleu col·laborar, podeu votar a través d'aquest enllaç.

stats