Aaron Paul (Jesse Pinkman) presentarà a Sitges la pel·lícula de 'Breaking Bad'

Jaime Lannister, de 'Joc de trons' (Nikolaj Coster-Waldau), també visitarà el festival

El Festival de Sitges ha completat aquest dijous la seva programació amb l'anunci de dos convidats sonats. L'actor Aaron Paul, que va interpretar Jesse Pinkman a la sèrie 'Breaking Bad', presentarà al festival la pel·lícula que continua la història de la sèrie, 'El camino', i Jaime Lannister, de 'Joc de trons', l'actor danès Nikolaj Coster-Waldau, també serà a Sitges per acompanyar l'estrena mundial de 'Suicide tourist', film dirigit per Jonas Alexander Arnby.

Sitges també ha anunciat que entregarà el premi Méliès a l'actriu Asia Argento i que el mite del punk Glenn Danzig, fundador dels Misfits i del grup Danzig, visitarà el festival per fer una classe magistral i presentar la seva primera incursió en el cinema de terror, 'Verotika'. Entre les pel·lícules que s'afegeixen a la programació n'hi ha de tan esperades pels aficionats al fantàstic com 'The lighthouse', la brutal segona pel·lícula de Robert Eggers que compta amb un impressionant duel interpretatiu de Robert Pattinson i Willem Dafoe; 'Lux aeterna', el nou projecte del cineasta francoargentí Gaspar Noé, que l'any passat va conquerir Sitges amb 'Clímax' i l''opera prima' de terror ambientada en una comunitat ortodoxa jueva 'The vigil', de Keith Thomas, que serà la cloenda del festival.

La programació de Sitges la completen una variada selecció de títols com 'Code 8', de Jeff Chan; 'After animals', de Jeremy Gardner; l''anime' 'Her blue sky'; la comèdia 'Corporate animals'; el 'thriller' xinès 'The wild goose lake', de Diao Yinan, i un llarg etcètera de films de terror, fantàstic, suspens i ciència-ficció. Però també hi haurà documentals com 'Hail Satan?', una crònica de l'ascens de la religió satànica als Estats Units.