Cultura 31/12/2011

Acabar i començar l'any al teatre

'Cop de rock!', 'Pel davant... i pel darrera' i 'Els 39 esglaons' són algunes representacions que es faran per cap d'any

Acn
2 min
Una escena del musical 'Cop de Rock'

BarcelonaHi ha qui se'n va a una festa monumental atapeïda de gent. Altres, a una festa més familiar. Hi ha qui prefereix quedar-se a casa amb amics. Hi ha qui se'n va de viatge. Aquests són alguns dels diferents plan per passar la nit de Cap d'Any. Però ara qui també vulgui podrà menjar-se el raïm i donar la benvinguda a l'any 2012 des del teatre. A Barcelona, s'han organitzat festes per Cap d'Any amb les representacions de 'Cop de rock!', al Teatre Victòria; 'Pel davant... i pel darrera', al Teatre Borràs, 'Els 39 esglaons', al Club Capitol, o 'Live in Burlesque' a El Molina. Des del 14 de desembre es pot veure ja 'Pel davant... i pel darrera', dirigida per Alexander Herold, al Teatre Borràs fins el 29 de gener. El públic que assisteixi a l'espectacle podrà gaudir d'una entrada d'any còmica amb cava, cotilló i raïm. La funció començarà a les 22.00 hores i la mitja part coincidirà amb les campanades amb la companyia dels actors: Jordi Díaz, Meritxell Huertas, Aleix Albareda, Anna Barrachina, Mónica Pérez, Enric Majó, Miquel Sitjar, Dafnis Balduz i Saida Lamas. L'obra va ser escrita per Michael Frayn l'any 1982 i ha estat versionada per Paco Mir.

Si es vol acabar l'any amb rock català es pot anar a l'espectacle 'Cop de rock!' de Dagoll Dagom al Teatre Victòria. La funció començarà a les 22.00 hores i a la mitja part es repartirà cava i raïm. La celebració tindrà com a mestre de cerimònies a Joan Lluís Bozzo, qui conduirà la celebració de les campanades i el brindis d'any nou. 'Cop de rock!' és una producció de Dagoll Dagom amb la coproducció de 3xtr3s, Ritme Dansa i Ten Produccions.

Una altra opció per Cap d'Any és 'Els 39 esglaons', de John Buchan i Alfred Hitchcock, adaptada per Patrick Barlow al Club Capitol. La direcció de l'espectacle el porta a terme Abel Folk amb Jordi Ríos, Mireia Portas, David Olivares i el mateix Abel Folk com a actors. A diferència de les altres dues, en aquesta es faran les campanades amb cotilló i cava un cop acabada la funció.

El Molino de Barcelona també oferirà una vetllada especial per Cap d'Any i començarà amb un sopar de gala per presenciar l'últim espectacle del local: 'Live in Burlesque', que recrea el cabaret dels anys 30. Després, es faran les campanades de Cap d'Any amb el raïm i el cotilló, i per acabar la nit es farà un gran ball. Hi haurà números de cabaret, transformisme, 'cuplé' i també de circ, amb un número basat en Gaudí. La música la posarà el Molino Band i hi actuaran, entre d'altres, Merche Mar, Amador Rojas i Raül Grau.

stats