Publicitat
Publicitat

CINEMA

Enrique González Macho, nou president de l'Acadèmia del cine espanyol

La candidatura del distribuïdor, exhibidor i productor Enrique González Macho, que inclou la intèrpret Marta Etura i la directora i guionista catalana Judith Colell, s'imposa a la de Bigas Luna per substituir l'equip d'Álex de la Iglesia i Icíar Bollaín

Enrique González Macho, distribuïdor, exhibidor i productor i president d' Alta Films i propietari de la cadena de cinemes Renoir , s'ha imposat al director Bigas Luna com a president de l'Acadèmia del Cine espanyol, segons informa El País.

La mateixa font dóna 256 vots per al distribuïdor i 101 per a Bigas Luna. Han votat 357 acadèmics dels 966 amb dret a vot.

L a intèrpret Marta Etura i la directora i guionista Judith Colell seran les vicepresidentes primera i segona, respectivament.
 
El nou equip substituirà Álex de la Iglesia (president), Icíar Bollaín, Emilio Pina i Teresa Enrich (vicepresidents primer, segon i tercer).

Enrique González Macho ( Santander , 1947 ) ha estat cap de producció de nombroses pel lícules El corazón del bosque, Las truchas i va debutar en la distribució amb la compra de l' empresa Altafilms , amb la qual va començar a exhibir cinema en versió original . Amb el desig de llançar nous directors va tornar a la producció i va donar suport a Éxtasis , Flores de otro mundo o Rencor , entre d' altres títols .

Premi Nacional de Cinematografia 1998 , és Cavaller de les Arts i les Lletres de França en reconeixement al seu suport a la cinematografia europea .

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT