MÚSICA
Cultura 16/03/2011

Sílvia Pérez Cruz, Maria Rodés i Aias, al cicle de concerts Estrella Girls! de 'Time Out Barcelona'

Renaldo & Clara, Miss Carrussel i The Big Head Troubled Boy completen el cartell d'una iniciativa que reunirà els directes d'alguns dels grups i les artistes femenines més interessants de Catalunya

Redacció
1 min
Aias

BarcelonaLa revista Time Out Barcelona programa Estrella Girls!, un cicle de concerts de grups i artistes femenines. El cicle se celebrarà entre abril i maig a La [2] de l'Apolo, i l'entrada per als concerts costarà 5 euros (6 a taquilla).

Les protagonistes seran el trio de pop sorollós Aias (6 d'abril); el projecte folk pop de la lleidatana Clara Viñals, Renaldo & Clara (13 d'abril); Miss Carrussel, personal cantautora de Ripoll establerta a Barcelona (19 d'abril); The Big Head Troubled Girl, trio anglocatalà liderat per Mia Salazar (27 d'abril); Sílvia Pérez Cruz, la veu més requerida del moment (4 de maig); i el folk juganer de Maria Rodés (11 de maig).

El cicle forma part de la programació de Time Out En Viu, una sèrie d’esdeveniments culturals en els quals la revista programa activitats i les difon, i en el qual també s'emmarquen les Converses a Casa del Llibre.

Més informació, al web de Time Out.

stats