Aixopluc, caliu, tendresa..: les 10 paraules més boniques del català

Més de 10.000 persones les han triat a través de les xarxes socials

10.469 persones han participat en la votació popular proposada per la direcció general de Política Lingüística en el marc de l’Any Pompeu Fabra. A través de les xarxes socials buscaven les 10 paraules més boniques del català. Les escollides entre les 25 finalistes més votades són: xiuxiuejar, aixopluc, caliu, tendresa, llibertat, moixaina, amanyagar, enraonar, ginesta i atzavara. 

Les 10 paraules més votades ara aniran al Pavelló de les Llengües (Talepaviljoen). Aquest espai és l’eix central del projecte Terra de Llengües (Lân fan Taal), una iniciativa de l’ONG Afûk en el marc de la Capital Europea de la Cultura 2018, que se celebra a la ciutat neerlandesa de Ljouwert. A l'interior d'aquest edifici hi ha una representació de la llengua i la cultura de les petites comunitats lingüístiques europees. A l’exterior, el Jardí de les Llengües és l'espai on s’exposen les 10 paraules més boniques d’idiomes diversos. 

Més continguts de

SANT JORDI

Amb el suport de

Amb el suport de

Aquest és un contingut editorialment independent, escrit i editat per periodistes de l'ARA i finançat per un tercer

Seguir llegint →

Recomanador de Sant Jordi interactiu

El recomanador de llibres per Sant Jordi

Entra aquí i descobreix quin llibre t'interessa: respon a quatre preguntes bàsiques i et proposarem els títols que encaixen amb la teva elecció. Tens prop de 200 títols per jugar