Cinema
Cultura 12/02/2011

Al Pacino serà Henry Matisse

La pel·lícula, dirigida per Deepa Mehta, explicarà la relació de Matisse amb la seva infermera i mussa, Monique Bourgeois

Redacció
1 min
Al Pacino

BarcelonaL'actor Al Pacino interpertarà al pintor francès Henry Matisse en el nou film 'Masterpiece' que dirigirà la controvertida directora indi-canadenca Deepa Mehta. La pel·lícula vol explicar la relació que va tenir l'artista amb la seva infermera, Monique Bourgeois. Al 1941 Bourgeois va respondre a l'anunci de Matisse demanant "una infermera jove i bonica". Bougeois, que aleshores tenia tenia 21 anys, va tenir cura del pintor que s'estava recuperant d'un càncer. Més tard, la infermera acabaria convertida en model i en una de les musses de Matisse.

De moment, encara no s'ha escollit l'actriu que interpretarà a una de les musses del pintor fauvista. Pacino ha estat guardonat recentment amb un Globus d'Or pel seu paper de Jack Kevorkian a 'You don't know Jack" i d'aquí poc se'l podrà veure amb Channing Tatum en el drama policial de Dito Montiel 'The Sone of No one'.

stats