Publicitat
Publicitat

ART

El polèmic santoral de Bruce LaBruce, a Madrid

El fotògraf i director canadenc, conegut com a "pornògraf punk", ha retratat Rossy de Palma, Alaska o Mario Vaquerizo utilitzant la imatgeria religiosa

El fotògraf Burce LaBruce proposa un controvertit passeig pel santoral de la religió catòlica de la mà d''Obscenity', l'exposició que aquest dijous s'inaugura a La Fresh Gallery, "acompanyada per una gran polèmica i una gran expectació mediàtica ", ha acceptat el galerista Israel Cotes. Encara no s'ha inaugurat i la galeria ja ha venut diverses obres, fotografies que van des dels 400 euros fins als 2.500.

La inspiració la va trobar en una experiència personal. "L'exposició va néixer arran que l'artista li confisquessin a la duana australiana més de 400 fotografies, algunes d'elles amb imatges de sexe explícit". "L'artista canadenc ha utilitzat la imatgeria catòlica per expressar les seves inquietuds artístiques i personals, no per aixecar una gran polèmica", va dir Cotes. Aquesta jove galeria no ha apostat per un tema polèmic, sinó per un artista. "LaBruce va proposar el tema i la galeria ho va acceptar. No acostumo a influir en l'apartat artístic, considero que és l'artista el que treballa l'exposició de principi a fi", va explicar Cotes.

A 'Obscenity' hi ha rostres molt coneguts, entre ells la cantant Alaska i el seu marit, Mario Vaquerizo, que posen com Maria Magdalena i Jesucrist. També apareix l'actriu Rosi de Palma vestida de monja, l'actor Pablo Ribero interpretant a un àngel endimoniat i el dissenyador de moda Carlos Díez que es tapa els ulls amb hòsties.


Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT