Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Alaska, protagonista d'un 'reality'

La cadena de televisió MTV comença el rodatge d'un 'reality show' a l'estil de 'Los Ousbournes' que seguirà Alaska i el seu marit, Mario Vaquerizo

La divisió espanyola del canal de televisió MTV està preparant un reality de producció pròpia protagonitzat per la cantant Alaska i el seu marit, Mario Vaquerizo. El programa, la gravació del qual està prevista que comenci a finals de març, s'estrenarà al maig, i està coproduït per E l Terrat. La parella obrirà les portes de la seva pintoresca casa per descobrir la seva quotidianitat i sorprendre el públic amb tot el que hi ha darrere d'una estrella del pop, els seus desitjos, els seus personalíssims gustos, els seus problemes, i el seu peculiar entorn de família i amics.
 
MTV, canal pioner dels reality shows, s'embarca en la producció del seu primer reality de producció pròpia a Espanya. En el programa, a l'estil del famosíssim Los Osbournes, els espectadors podran veure les intimitats d'una de les parelles més famoses i provocatives d'Espanya: Alaska i Mario Vaquerizo.
 
Durant diverses setmanes l'audiència serà testimoni directe de la seva realitat: assistiran amb ells a les festes més glamuroses i extravagants, descobriran els secrets de la premsa del cor i coneixeran els seus amics celebrities.

Atipa't de cultura

Etiquetes

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT