LITERATURA

El guionista i novel·lista ha estat un dels més venuts durant tot l'any

Albert Espinosa supera el mig milió d'exemplars venuts

El tercer llibre del guionista i novel·lista s'ha reimprès 23 vegades i ha arribat als 350.000 exemplars. 'Si tu em dius vine ho deixo tot... però digue'm vine', un dels fenòmens de vendes de la temporada, se suma a l'èxit dels seus dos llibres anteriors, 'El món groc' i 'Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo'.

L'obra d'Albert Espinosa s'ha convertit en un èxit literari en superar el mig milió d'exemplars venuts de tots els seus llibres . L'última novel·la, Si tu em dius vine ho deixo tot ... però digue'm vine , que es va publicar al  març , ha venut 350.000 exemplars amb 23 reimpressions fins avui . La novel·la ha guanyat , a més , el premi Llibre d'Estiu que atorga  Casa del Llibre a través dels seus lectors .

Si tu em dius vine ho deixo tot ... però digue'm vine és el seu tercer llibre , després d ' El món groc i Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo , dels quals també s'han venut més de 270.000 exemplars .

Tots els llibres estan disponibles a Ebook , i són entre els llibres més venuts en aquest suport , així com Si tu em dius vine ho deixo tot... però digue'm vine està també disponible en iTunes com a aplicació ( APP ) per a  iPad . L'èxit de la seva obra també ha traspassat les nostres fronteres i els drets de publicació ja s'han venut a deu països .