Cinema
Cultura 25/01/2011

Álex de la Iglesia insinua a Twitter la seva possible dimissió

Ahir a la nit, el director de 'Balada triste de trompeta' va insinuar la seva intenció de dimitir com a president de l'Acadèmia del Cinema Espanyol. Ara, en una carta publicada en el diari El país, ha confirmat la decisió, que es faria efectiva després de la cerimònia dels Goya.

Redacció
1 min
Álex de la Iglesia

BarcelonaEn un intercanvi de missatges amb els internautes a través del seu Twitter, parlant a títol personal i no com a director de l'acadèmia, Alex De la Iglesia va fer pública ahir la seva primera valoració de la versió final de la llei Sinde: "Ho hem intentat i no hi ha hagut resposta. Zero. Han pactat una llei que no convé a ningú. Dues intervencions judicials? Desastre". De la Iglesia va afegir que la llei era "perjudicial per a tots". Quan un altre usuari de Twitter li va proposar que fes efectiva la dimissió, per aprofitar l'impacte mediàtic que tindria aquest gest, el director va respondre que es temia que "aquesta fos l'única opció".

Avui, en una carta publicada al diari El país, De la Iglesia ha confirmat que ha pres la decisió d'abandonar la presidència de l'Acadèmia. "Després de la gala dimiteixo", ha manifestat el cineasta. "Seguiré com a membre de l'acadèmia, discutint i ficant la pota com sempre, però en qualitat de director de cinema, que és la meva feina".

stats