Música
Cultura 14/04/2011

Lady Gaga afirma que Alexander McQueen és l'autor de 'Born this way'

La cantant, que va presentar el single un any després de la mort del dissenyador, ha afirmat que McQueen va treballar a través seu

Reuters
1 min

Los AngelesLady Gaga no deixa de sorprendre. En una entrevista per al número de maig de la revista Harper's Magazine, Gaga ha afirmat que no és autora de Born this way sinó que el single és obra del dissenyador Alexander McQueen.

Segons la cantant, el dissenyador ho havia planificat tot abans del seu suïcidi, l'11 de febrer de 2010. "Ho va planejar tot: just després de la seva mort vaig escriure Born this way. Penso que és al cel amb les cordes de la moda a les mans, dirigint un titella, planificant-ho tot".

Gaga i McQueen compartien una amistat estreta. La cantant va lluir les icòniques sabates del dissenyador –amb forma de pinça de llagosta– al videoclip de Bad Romance i se les va tornar a calçar als Brit Awards de l'any passat (una setmana després de la mort de McQueen). Per Gaga, que la discogràfica tragués a la llum el single Born this way coincidint amb el primer aniversari de la mort del dissenyador confirma la seva intuïció que ell treballava a través seu. "Ho va fer!", defensa a Harper's Magazine.

A l'entrevista, Lady Gaga també confirma que les protuberàncies aparegudes arran de l'estrena de Born this way no són pròtesis, "són els meus ossos", que "apareixen quan m'inspiro".

stats