ART
Cultura 18/08/2011

Alice Cooper: "Dalí era un roquer"

El cantant, que recitarà poemes de Dalí al concert 'Salvador Dalí Canta' del Festival Acústica, creu que el pintor era "l'encarnació del seu propi art"

Redacció
1 min

BarcelonaAlice Cooper, que participarà en el Festival Acústica, que se celebrarà del 31 d'agost al 4 de setembre a Figueres i que consagrarà part de la seva programació als poemes de Dalí, ha afirmat en un vídeo inèdit del Festival que l'artista "era un roquer, perquè li agradava transtornar la gent".

Cooper recitarà a través de vídeo alguns dels poemes del geni empordanès en l'espectacle Salvador Dalí Canta, com també ho farà Amanda Lear. Posant música als poemes de Dalí també hi haurà els artistes Estrella Morente, Ana Torroja, Amaral, Martirio, Kiko veneno, Love of Lesbian, Albert Pla, Gerard Quintana, Dolo Beltrán i Pau Riba.

El roquer Alice Cooper, que va conèixer personalment Dalí afirma també que el pintor "era una peça d'art; l'encarnació del seu propi art" i que en les seves obres es fa evident que "va tenir un amor autènctic, el de Gala".

stats