Cinema
Cultura 07/12/2010

'American Psycho', el musical

Els productors del musical planegen una adaptació sanguinolenta amb molta violència. La novel·la ja es va adaptar al cinema l'any 2000

Redacció
1 min
Christian Bale a 'American Psycho'

BarcelonaEls crits de les víctimes de Patrick Bateman ressonaran de nou a Manhattan quan s'aixequi el teló del musical que adaptarà la novel·la American Psycho, de Bret Easton Ellis, que retrata el dia a dia d'un assassí en sèrie que s'amaga darrere l'aparença d'un broker de Wall Street obsessionat per la moda, el sexe i la música de Phil Collins.

El New York Post informa que la versió musical d'aquesta història es va gestar quan el 2008 els productors David Johnson, Jesse Singer, Nate Bolotin i Aaron Ray van adquirir els drets de la novel·la de Bret Easton Ellis, publicada el 1991 i que es va adaptar al cinema l'any 2000 amb Christian Bale de protagonista. El compositor Duncan Sheik, guanyador de dos Tony i d'un Grammy pel musical Spring Awakening, i el dramaturg Roberto Aguirre-Sacasa són els encarregats de posar la música als assassinats i violacions de Patrick Bateman. Segons Aguirre-Sacasa "hi haurà assassinats a la vista de tothom a l'escenari. Hi haurà una destral i un ganivet de cuiner i molta sang". En l'adaptació de la novel·la s'inclourà l'emblemàtic moment en què el protagonista pateix un atac d'ansietat quan veu que les targetes de visita dels seus col·legues són més elegants que la seva.

stats