Música
Cultura 20/06/2011

Amy Winehouse cancel·la una part de la gira europea

Les actuacions a Istanbul i Atenes s'han suspès i la cantant, que va sortir borratxa a l'escenari del Festival de Belgrad, torna cap a casa

Reuters
1 min

Amy Winehouse ha cancel·lat la petita gira per Turquia i Grècia després del concert inaugural a Belgrad, en què els seus fans la van escridassar per la baixa qualitat de l'actuació.

Winehouse va participar en el Festival de Sèrbia, on Moby era l'altre cap de cartell. La cantant de soul va aparèixer a l'escenari borratxa i va interpretar les cançons amb molts problemes –fins i tot en alguns moments li costava de mantenir l'equilibri–, sempre acompanyada per la seva banda. el públic que la mateixa cantant. Als fans tampoc els va agradar que Winehouse llegís les lletres d'un prompter.

Les actuacions que la cantant tenia previstes a Istanbul i Atenes s'han cancel·lat, segons va informar un representant. "Malgrat que estem segurs que volia complir amb els seus compromisos, la cantant ha acordat amb la organització que no pot rendir al màxim i torna cap a casa". "Li agradaria disculpar-se amb els fans que esperen trobar-la al concert, però sent que és el que ha de fer".

Assitents al concert de Belgrad van respondre a l'actitud de Winehouse amb improperis. Un fan va deixar un comentari al web de la cantant on la definia com una "altra drogoaddicta punk i exhuberant". Per un altre espectador, "va ser un espectacle trist de veure i és una vergonya que els seus mànagers la deixessin sortir a l'escenari en el seu estat" i conclou que "no se la pot culpar, necessita ajuda".

La cantant reprendrà la gira el 8 de juliol a Bilbao.

stats